ČESKÁ STRANA SOCIÁLNĚ DEMOKRATICKÁ
okres Třebíč

Sociální demokraté na Vysočině představili Desatero pro spokojený život

29. 05. 2020

V sídle Okresního předsednictva ČSSD v Pelhřimově se ve středu 20. května sešla první šestice kandidátů na kandidátní listině ČSSD, kteří budou usilovat o přízeň voličů v blížících se krajských volbách v našem kraji. Nechyběl silný lídr a úspěšný vysočinský hejtman Jiří Běhounek. V jejich přítomnosti byl rovněž představen volební program, jenž nese název Desatero pro spokojený život na Vysočině. „Obsahuje volební priority, jejichž naplněním chceme voličům prodloužit záruku spokojeného života v našem kraji,“ přibližuje krajský předseda ČSSD Petr Krčál.Již diskutovaná je například otázka dostupné zdravotní péče. Hodně skloňované bude i téma rostoucí nezaměstnanosti kvůli koronavirové krizi. Jak ČSSD ukázala v krizových letech 2009–2011, i velké problémy lze zvládnout a nehazardovat přitom s osudy mnohých. „Ve svých plánech nestřílíme od vedle a ani se neschováváme za megalomanskými návrhy. Prostě víme jak na to,“ uzavírá hejtman Jiří Běhounek.